My Life in Burns »
Transplantation in Turkey »

Kamuoyu Açıklamaları »








17 Kasım 2009

KAMUOYU DUYURUSU


Ülkemizin insanlarına ve kurumlarına gerçek dışı suçlamalar yaparak toplumumuzun gelişmesini engellemeye çalışmayı, kendilerine adeta MESLEK edinerek karanlık emellerine ve çıkarlarına devam etmek isteyen kişiler son yaptıkları açıklamalarında da yine Başkent Üniversitesini alet etmeye çalışmaktadırlar.

Başkent Üniversitesi Eylül 1993'te ülkemizin SAĞLIK alanında ilk vakıf üniversitesi olarak Sayın Prof. Dr. Mehmet Haberal tarafından kurulmuş, bugün 11 fakültesi, 10 hastanesi, 14 diyaliz merkezi, 6 meslek yüksekokulu, 2 koleji ve 2 uygulama oteliyle onbine yakın çalışanı, onbinden fazla öğrencisi ve 1 radyo ve 1 televizyon kanalı(KanalB) ile ülkemizin geleceğine katkı sağlamaktadır.

Bilinmelidir ki Başkent Üniversitesi kurulduğu andan bugüne kadar hiçbir şirket ya da kurumla ortak anket faaliyetinde bulunmamış, anket çalışmalarıyla ilgili bir departman kurmamış, iddia edilen içerikte hiçbir fakülte, yüksekokul ve enstitümüzde anket çalışması yürütülmemiş, hiçbir kişi, kurum ve kuruluşa da anket yaptırmamıştır.

Dolayısıyla üniversitemizi suçlamaya, karalamaya hiçbir ilişkisi ve bağı olmayan olaylara karıştırmaya kalkışarak bilimsel eğitim çalışmalarına engel olmaya çalışanlar GÖLGE bile olamayacaktır.

Üniversitemizle ilgili elinde herhangi bir bilgi ve belgesi olanı da bizim yaptığımız gibi, hemen yargıya taşımaya ve bizimle hesaplaşmaya davet ediyor ve bekliyoruz.

Kamuoyuna saygıyla duyuruyoruz.

Başkent Üniversitesi Hukuk Müşaviri
Avukat Serdar Özersin

01.05.2009 tarihinden itibaren ziyaretçi sayısı : 12131617